Bygga Takkupa & Vindskupa i Norrtälje & Roslagen, norra Stockholm

Med vårt erfarna byggföretag i norra Stockholm står vi redo att hjälpa dig förverkliga dina takdrömmar. Vi kombinerar vår långa erfarenhet och expertis för att skapa skräddarsydda takkupor och vindskupor som passar dina behov och din budget. Du har möjlighet att skapa en takmiljö som förhöjer utseendet och värdet på hela fastigheten.

Få mer utrymme med takkupor

Funderar du på ett vindsrum för förvaring, ett hemmakontor eller ett avkopplande utrymme för rekreation? Våra skickliga hantverkare kan bygga en takkupa som möter dina behov och ger dig mer plats. Vi tummar aldrig på kvaliteten och vårt breda kontaktnät gör att vi kan erbjuda totalentreprenad.

Takfönsterkupor är en väg till mer naturligt ljus

Vill du kunna se upp mot himlen? En stor fördel med takfönsterkupor är att de blir en källa till naturligt ljus. Våra skickliga hantverkare har lång erfarenhet av att skapa fönsteröppningar i tak och det gör att du slipper använda lika mycket konstgjord belysning. Vi strävar efter att alla våra kunder ska bli nöjda och arbetar alltid noggrant för att resultatet ska hålla hög standard.

Kontakta oss – få en kostnadsfri offert

Vårt kunniga team står redo att lyssna på dina behov och erbjuda en anpassad lösning som passar just din fastighet i Norrtälje och i närområden som Rimbo, Rånäs, Roslagen, Åkersberg, Blidö och norra Stockholm. Som privatperson har du rätt att använda ROT-avdraget. Vi ser fram emot att höra från dig och vara en del av att förvandla ditt tak till något speciellt!

Kontakta ett bra byggföretag idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här