Byta Fönsterbleck i Norrtälje & Roslagen, norra Stockholm

Det finns flera orsaker till varför det är viktigt att ha fina och välfungerande fönsterbleck. Fönsterblecken utgör en ganska stor del av dina fönster och deras utseende är avgörande för fastighetens helhetsintryck. En annan orsak är naturligtvis vattenavrinningen. Om dina fönsterbleck är trasiga eller inte håller måttet finns det risk för att fukt och väta tar sig in.

Vi hjälper dig att byta och renovera fönsterbleck

Oavsett om du är i behov av fönsterblecksrenovering, reparation eller montering av nya fönsterbleck kan vi se till att hjälpa dig. Vi har helhetslösningar som passar de allra flesta behov, men kan också skräddarsy fönsterbleck efter just dina specifika önskemål. Det kan vi göra tack vare vårt egna plåtslageri där kompetenta och noggranna plåtslagare arbetar.

Hållbara material från ledande leverantörer

När du anlitar oss för fönsterbleck, fasadrenovering eller fönsterbyte kan du vara säker på att alltid få den bästa servicen. Vår takfirma har samlat duktiga och professionella hantverkare inom alla yrkesgrupper under ett och samma tak och säkerställer alltid 100 % kundnöjdhet. Vi använder oss av moderna lösningar, hållbara material från ledande leverantörer och fasta tidsplaner.

Kontakta ett bra byggföretag idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här