Byta garagetak i Norrtälje & Roslagen, norra Stockholm

Bor du i Norrtälje/Roslagen och planerar att renovera ditt garagetak? Då vill vi gärna hjälpa dig. Vi är en mycket pålitlig och kompetent takfirma som arbetar i Roslagen med omnejd. Genom åren har vi hjälpt privatpersoner, företag och BRF:er med att byta och lägga garagetak med lång livslängd. Vi arbetar endast med svenska material som är framtagna för skandinaviska förhållanden.

Skräddarsydda lösningar för dina behov

Oavsett om det är en takrenovering eller en ny takläggning som ditt garage är i behov av kan vi se till att hjälpa dig. Vi använder oss av både papptak, tjärpapp, plåttak och tegeltak – allt för att kunna möta dina behov så bra som möjligt. Här får du inte bara ett tak som matchar ditt bostadshus, utan du får också kompetent personal, skräddarsydda lösningar, ROT-avdrag och gratis offert.

Gratis offert när du kontaktar oss

Är du intresserad av att veta hur mycket det kostar att byta garagetak hos dig? Det enda du behöver göra är att slå oss en signal eller skicka iväg ett mejl. Våra duktiga och serviceorienterade takläggare kan inte bara se till att du får en offert utskickad, utan finns även på plats för att hjälpa dig att bolla tankar och idéer eller ta fram de bästa lösningarna för dig.

Kontakta ett bra byggföretag idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här