Fasadrenovering & Putsa Fasad i Norrtälje & Roslagen, norra Stockholm

Är din fasad i behov av en omputsning eller vill du kanske underhålla en redan putsad tegelvägg? När det kommer till fasadrenoveringen är vi riktiga experter och har lång erfarenhet och mycket bred kunskap inom området. Vi erbjuder dig totalentreprenad för alla typer av fasadarbeten och finns även här när du vill ha hjälp med fasadknackning för bästa resultat.

Vi hjälper dig med fasadrenovering i Roslagen

Våra många år i branschen har gett oss en mycket bred och gedigen kunskap om fasader. När det kommer till vackra och hållbara putsfasader är nyckeln en bra och god kännedom om materialet. Med oss kan du inte bara få hjälp att lägga puts och få en fin fasad, utan vi kan även renovera en redan befintlig puts och hjälpa dig att spara pengar på reparationen.

Lägre kostnads på fasadrenovering med ROT-avdraget

ROT-avdraget är en skattereduktion som du kan använda dig av för att sänka dina kostnader för fasadrenovering på din privata bostad. ROT-avdraget sänker kostnaderna med 30 % och är redan avdraget när du får din faktura. Är du osäker på om avdraget gäller för dig eller inte? Kontakta oss så ser vi till att kontrollera vad som gäller och hjälper dig med ansökan hos Skatteverket.

Kontakta ett bra byggföretag idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här