Fönsterrenovering till bostadsrättsförening. Noirrtälje Mosebacke

Från kund: “Hej, jag önskar en offert på renovering av fönstren i vår lägenhet. Vi är en mindre BRF med fyra lägenheter i Norrtälje. För ett par år sedan anlitade vi en fönsterrenoverare för att göra alla fönster i huset. De hann inte klart under 2020, så jag erbjöd mig att avvakta till 2021. När vi väl lyckades få tag i dem för en bokning hade de gått i konkurs (!) så nu söker vi en ny leverantör som kan göra det återstående arbetet.
Vår lägenhet är en 5:a i två plan med fasad åt tre håll. Jag skulle tro att vi har fler fönster än genomsnittet; alla rum på nedervåningen har kvadratiska överfönster, dessutom har vi fem balkongdörrar. Huset är från 1920-talet med fina träfönster och gammaldags låsning med en lång metallstång på de flesta.
Hör gärna av er med frågor eller kom förbi och titta på fönstren själva. Jag jobbar mycket hemma och kan ta emot med kort varsel.”

Har du en fastighet som är i behov av en renovering av fönster i Norrtälje eller Uppsala? Låt våra byggfirma hjälpa dig. Läs mer här.

Kontakta oss idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här