Installera Solpaneler i Norrtälje & Roslagen, norra Stockholm

Med solceller kan du inte bara se till att sänka dina energikostnader på en årlig basis, utan du kan också få ett hus eller en fastighet som ser modern och snyggt designad ut. Med vår takfirma kan du få hjälp att installera kompletta solcellsanläggningar för företaget eller flerbostadshuset, men vi har också mindre solcellspaket som passar bra för privatpersoner och mindre företag.

Vi installerar solceller efter dina behov

Att sätta upp solpaneler är ett mycket komplext arbete som kräver stor kompetens och utbildning – något som våra montörer och installatörer har. Ska du renovera taket rekommenderar vi att du sätter upp solpaneler i samband med detta, för att få ett så snyggt slutresultat som möjligt.

  • Montering och installation av solceller
  • Installation av kompletta solcellsanläggningar
  • Färdiga solcellspaket som passar de flesta
  • Solcellsinstallationer

Vi hjälper dig hela eller delar av arbetet

Oavsett om du vill ha hjälp med hela eller delar av ditt projekt finns vi här för dig! Vi erbjuder helhetslösningar och totalentreprenad i egen regi, men kan även åta oss mindre uppdrag där du vill göra det största arbetet själv. Det kan t.ex. vara så att du vill montera och installera dina solcellspaneler på egen hand, men behöver hjälp med installationen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om våra smidiga lösningar och hur vi kan hjälpa dig!

Kontakta ett bra byggföretag idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här