Lägga Tegeltak, Shingel & Betongpannor i Norrtälje & Roslagen, norra Stockholm

Planerar du att lägga nytt shingeltak eller är det kanske betongpannor eller tegeltak som intresserar dig mest? Om du anlitar vår professionella takfirma får du takläggare med en mycket lång och gedigen erfarenhet av takläggning, takrenovering och olika typer av material. Vi garanterar inte bara ett snyggt resultat, utan också ett fast pris och en fast tidsplan för arbetet.

Hållbara och prisvärda tak som passar de flesta

Shingel är ett mycket hållbart och bra alternativ för dig som söker ett billigt tak som är visuellt snyggt att titta på. När vi lägger shingel använder vi oss av formskurna plattor för att på så vis ge ditt tak ett mer tilltalande utseende. Även tegeltak och betongpannor är bra alternativ som passar de allra flesta. Hör av dig till oss så hjälper vi dig med utförande såväl som val av material.

Lägre kostnader med hjälp av ROT-avdrag

Anlitar du oss som privatperson i Norrtälje/Roslagen har du möjlighet att använda dig av ROT-avdraget. Det förutsätter att takläggningen kommer att ge på din privata bostad, villa, fritidshus eller sommarstuga. Vi sköter all kontakt som krävs med Skatteverket och ser till att du får en faktura som är reducerad och klar. ROT-avdraget ger en 30 % reducering.

Kontakta ett bra byggföretag idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här