Pappläggning & Takpapp i Norrtälje & Roslagen, norra Stockholm

Att takpapp har blivit ett så populärt alternativ är egentligen inte svårt att förstå. Klassisk pappläggning är ett mycket kostnadseffektivt alternativ för dig som söker ett snyggt tak som är hållbart och klarar av Skandinaviska väderförhållanden. Vi hjälper dig att lägga ett snyggt papptak som ger huset karaktär och som du kan vara riktigt stolt över.

Duktiga takläggare med fokus på kunden

Vi använder oss endast av trygga och seriösa leverantörer för att säkerställa att du får det bästa pappmaterialet för din fastighet. Vi åtar oss uppdrag av alla storlekar och hjälper privatpersoner med sommarstugor, villor, rad hus och fritidshus, såväl som fastighetsägare med kommersiella fastigheter, BRF:er och flerbostadshus. Hör av dig så berättar vi mer om våra tjänster!

100 % nöjd kund garanti

Vi vet att vi är riktiga experter på att lägga snygga papptak med lång livslängd, men för att du som klient ska känna dig extra trygg erbjuder vi en 100 % nöjd kund garanti. Vår garanti säkerställer att vi aldrig lämnar arbetsplatsen förrän du är helt nöjd med slutresultatet. Naturligtvis ser vi även till att utföra en slutbesiktning för ett fackmannamässigt resultat hela vägen.

Kontakta ett bra byggföretag idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här