Plåtslageri i Norrtälje & Roslagen, norra Stockholm

Bor du i Rimbo, Norrtälje, Roslagen, Edsbro, Knutbry, Vallentuna, Åkersberga, Norra Stockholm, Uppsala, Östhammar, Öregrund, Hallstavik, Grisslehamn eller Brottby och är i behov av ett plåtslageri för takläggning eller plåtdetaljer? Då har du kommit helt rätt. I vårt plåtslageri arbetar duktiga och noggranna plåtslagare med att från byggnadsplåt till fönsterbleck och beslag.

Anlita oss för ett tryggt och säkert plåtslageri

Som plåtslagare vet vi hur viktigt det är att överträffa kundens förväntningar och därför erbjuder vi många olika tjänster för alla typer av behov. Hit kan du vända dig om du är i behov av bandtäckning och byggnadsplåt, men vi hjälper dig även att bygga takkupa, bygga skorsten, garneringsarbeten, beslag, vattenavrinning, regnhuvar, plåtstosar, takfotsrännor, ventilationshuvar och mycket mer.

Trygga försäkringar och totalentreprenad

Oavsett om du vill ha hjälp med takplåt eller taksäkerhet som nockräcken och takstegar kan vi se till att hjälpa dig. Vi erbjuder totalentreprenad i egen regi för en mer bekymmersfri arbetsprocessen, men du får också tillgång till en 100 % nöjd kund garanti såväl som trygga och kompletta försäkringar om olyckan mot all förmodan skulle vara framme.

Kontakta ett bra byggföretag idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här