Frekvenshandel Solenergi & Batteri för Ellagring till Solcellsanläggning i Norrtälje & Roslagen, norra Stockholm

Vi är ett gäng ordningssamma och punktliga hantverkare som erbjuder heltäckande lösningar inom frekvenshandel och batterlagring och jobbar i Norrtälje med omnejd, på platser som Rimbo, Rånäs, Knutby, Roslagen, Blidö, Brottby, Almunge, Stockholm. Vi är specialiserade på solenergi och solcellsanläggningar, och har lång erfarenhet av att både installera utrustning och sköta allting runtomkring, som till exempel avtal.

Energilagring med batteri

Moderna batterier har i dag hög kapacitet. Både mindre hushåll och företag med stora solcellsanläggningar kan dra nytta av de skattelättnader, avdrag och frekvenshandel som solenergi innebär. Hör av dig till oss om du är nyfiken på vilka möjligheter som finns i just din situation.

Stabila samarbeten med andra firmor

Vi har goda samarbeten med andra specialiserade byggfirmor. Tillsammans med våra samarbetspartners kan vi ta oss an större projekt och sköta hela processen från start till mål. Vi har bland annat samarbeten med:

  • Elektriker
  • VVS-montörer
  • Grävare
  • Målare

Vi kopplar samman elproducenter och elanvändare

Frekvenshandel innebär att ditt batteri ställs till förfogande till elnätet vid behov. För detta får du betalt automatiskt, utan att du behöver lyfta ett finger. Du kan själv välja om du vill använda din lagrade el själv, eller sprida ut till elnätet.

Kontakta ett bra byggföretag idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här