Takbesiktning & statusbesiktning av tak i Norrtälje & Roslagen, norra Stockholm

För att ett tak ska hålla så länge som möjligt behöver du se till att det med viss regelbundenhet underhålls. Vänta inte tills du faktiskt får en läcka eller något annat problem utan låt våra experter utföra en besiktning av taket så att du ska känna till dess bristområden och kan förekomma problemen! Vi har arbetat med den här typen av projekt länge och kan därför utlova en genomgående och objektiv analys av ditt tak. Vi utgår från Norrtälje men jobbar även i Roslagen, Rimbo, Rånäs, Knutby, Edsbro, Älmsta och norra Stockholm.

Få hjälp även med det rent praktiska

Vi arbetar inte bara med att genomföra besiktningar och att ta fram analyser, även om de är väsentliga delar av arbetet med taket. Vi kan också utföra de mer praktiska moment som till exempel renoveringar, reparationer och förstärkningar – och anpassar vårt arbete efter dina önskemål och behov. Exempelvis kan vi prioritera vissa åtgärder, bara utföra de som du inte kan eller önskar göra på egen hand eller ha hand om hela projektet.

Få en gratis offert med ett riktigt bra pris

Vi erbjuder alltid våra kunder en gratis offert – helt oavsett vad det är för typ av projekt det gäller. Priserna är alltid förmånligt satta, men går att sänkas ännu mer av dig som privatperson med hjälp av ROT-avdraget.

Kontakta ett bra byggföretag idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här