Snöskottning & Snöröjning Tak i Norrtälje & Roslagen, norra Stockholm

I Sverige har vi ett mycket omväxlande väder, även under vintermånaderna. Därför kan det vara svårt att veta när man kommer vakna upp till snötäckta tak. Som fastighetsägare är det ditt ansvar att se till att taket på din fastighet är tryggt att vistas kring. Vår takfirma hjälper dig mer än gärna med både bevakning, avrop, snöskottning på tak, taksäkerhet och istappsborttagning.

Vi skapar trygga och säkra tak som är fria från snö

Även om snö är mycket vackert att titta på kan det skapa problem om det får ligga länge på tak. Snön kan inte bara skapa en ordentlig belastning på grund av dess tyngd, utan kan även falla ner och orsaka skada på förbipasserande. Vi erbjuder heltäckande skydd för bostadsrättsföreningar, flerbostadshus, brf:er, föreningar och industritak i hela Roslagen med omnejd.

Taksäkerhet när den är som bäst

Vi har många års erfarenhet av taksäkerhet och vet hur viktigt det är att ha ett komplett skydd. Därför erbjuder vi en rad olika tjänster inom området. Med oss får du inte bara professionell snöskottning och istappsborttagning, utan vi kan även hjälpa dig att förbättra taksäkerheten med stegar, bryggor, snörasskydd, selar, skylift och mycket mer.

Kontakta ett bra byggföretag idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här